Refined Deodorised Cocoa Butter & Ultra-Low Fat Cocoa Powder

JS Cocoa is per direct op zoek naar een

Proces Operator (M/V)

JS Cocoa is in 1923 opgericht door de gebroeders Schoemaker. De fabriek is gevestigd in Zaandam. Het bedrijf neemt een kleine maar onmisbare plaats in binnen de cacao-industrie. Door een gespecialiseerd productieproces kan er een hoogwaardige kwaliteit geraffineerde cacaoboter worden gemaakt van cacao grondstoffen die niet meer door de conventionele cacao pers industrie verwerkt kunnen worden. Sinds 2010 produceert JS Cocoa, middels hoogwaardige technologieën, ook ontvette cacao koeken en poeder (defatted cocoa cake en powder), waardoor de afzetmarkt wordt vergroot. De eindproducten van JS Cocoa worden verkocht aan de farmaceutische, de cosmetische en de voedsel industrie.

JS Cocoa heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen de internationale cacao-industrie alsmede een groot internationaal netwerk opgebouwd. Daarnaast heeft JS Cocoa een dochter onderneming Resigha in Ghana en een joint venture in Ivoorkust.

Binnen de cacaowereld produceren wij cacaoproducten die hoogwaardig zijn in kwaliteit, waarbij verantwoord ondernemen en veiligheid hoog in het vaandel staan. Voor de interne organisatie proberen wij een werkomgeving te creëren waarbij een toevoegde waarde wordt geleverd aan medewerkers op het gebied van werkzaamheden, sfeer en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar Proces Operators (M/V) om ons team te versterken. Klik op het JS logo om de uitgebreide vacature omschrijving te lezen.